Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Inca o politie pe capul firmelor

sursa: banknews.ro 08 Mar. 2010
Tags: politia locala, inm

Politia Locala va avea atributii in verificarea activitatii economice a firmelor, daca va fi aprobat un proiect de act normativ initiat de MAI, sustin reprezentantii Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, care considera ca o astfel de prevedere ar fi aberanta.

"Ministerul de Interne a initiat un act normativ de modificare a Legii Politiei Locale, prin care sa se dea posibilitatea oricarui politist din cadrul acestei structuri sa controleze firmele", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR.

Proiectul de act normativ privind Legea Politiei Locale este publicat pe site-ul MAI, la transparenta decizionala. Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) considera ca nu se justifica infiintarea unui nou organism de control, Politia Locala, intrucat atributiile acesteia s-ar suprapune cu atributiile organismelor de control deja existente.

In acest sens, Consiliul a trimis o adresa presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM, Cristian Haiduc, in legatura cu proiectul Legii Politiei Locale, care acum (...)

Sursa Banknews 08/03/2010

Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016